BUFFET

In verband met de huidige situatie omtrent corona is ons restaurant helaas gesloten.

Afhalen is daarintegen wel mogelijk.

 

Buffet

Op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16:30 tot 21:30 heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons zeer uitgebreid buffet. U kunt dan onbeperkt eten. Het buffet bestaat uit een warm en koud buffet meer dan 25 gerechten. Het warme buffet bestaat onder andere uit gegrilde en gebakken kip-, vis- en vleesgerechten zoals ossenhaas, Peking eend, Chinese garnalen, Babi Pangang enz. Het koude buffet bestaat uit diverse salades, fruit, Japanse sushi’s, cakes en ijs. Vooraf kunt u genieten van een overheerlijk kopje soep. U hebt de keus uit 2 soorten soep.

U kunt onbeperkt eten voor €15,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar betalen €1,10 per levensjaar. Beide prijzen zijn exclusief drank.

(Deze prijzen kunnen afwijken met feestdagen)


 

Kerst- en nieuwjaar buffet

Tijdens eerste-, tweede kerstdag en met nieuwjaar bieden wij een uitgebreid lopend buffet voor U bestaande uit zowel warme als koude specialiteiten uit de Chinese en Kantonese keuken. Het buffet is vanaf 16:00 uur beschikbaar. Tijdens de feestdagen is het natuurlijk ook mogelijk a la carte te eten. Om zeker te zijn van een tafel adviseren wij u te reserveren. 

Buffetprijs eerste- en tweede kerstdag

  • 1 t/m 12 jaar: €1,20 per levensjaar
  • Vanaf 13 jaar: €24,50 p.p.

Buffetprijs nieuwjaar

  • 1 t/m 12 jaar: €1,20 per levensjaar 
  • Vanaf 13 jaar: €18,50 p.p.