BUFFET

Wij zijn nog steeds alleen geopend voor afhalen!

Beste gasten, 

We zijn nog steeds alleen open voor afhalen. Dit betekent dat het restaurantgedeelte gesloten blijft. We hebben hiervoor gekozen om er toch zeker van te zijn dat we gezond en veilig onze gasten kunnen blijven helpen. We zijn van plan om na een tijdje weer het restaurantgedeelte ook te openen, maar we hebben nog geen definitieve datum. We houden u hiervan op de hoogte!

U kunt dus nog niet in het restaurant zitten en eten, maar wel nog steeds eten vooraf telefonisch bestellen en afhalen.

De gezondheid van onze medewerkers en onze gasten staan op de eerste plaats en vandaar dat we het op deze manier gaan doen. Uiteraard vragen we begrip voor deze situatie. 

Bedankt voor uw begrip!

Team Rose Garden

Buffet

Op zaterdag en zondag vanaf 16:30 heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons zeer uitgebreid buffet. U kunt dan onbeperkt eten. Het buffet bestaat uit een warm en koud buffet meer dan 25 gerechten. Het warme buffet bestaat onder andere uit gegrilde en gebakken kip-, vis- en vleesgerechten zoals ossenhaas, Peking eend, Chinese garnalen, Babi Pangang enz. Het koude buffet bestaat uit diverse salades, fruit, Japanse sushi’s, cakes en ijs. Vooraf kunt u genieten van een overheerlijk kopje soep. U hebt de keus uit 2 soorten soep.

U kunt onbeperkt eten voor € 14,50 per persoon (exclusief drank). Kinderen van 4 t/m 11 jaar eten voor € 7,50 per kind. Kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis. (Deze prijzen wijken af met Kerst en Nieuwjaar)